Anëtaret e BE të KOK-ut, Shqipe Bajçinca dhe Shqipe Zogiani po marrin pjesë në seminarin për Menaxhimin Sportiv

E premte,  10 nëntor 2017

Anëtaret e Bordit Ekzekutiv të Komitetit Olimpik të Kosovës, znj. Shqipe Bajçinca – Brestovci dhe znj. Shqipe Zogiani, po marrin pjesë në seminarin e 4-të ndërkombëtar për Menaxhimin Sportiv, i cili po organizohet nga Komiteti Olimpik i Shqipërisë, në bashkëpunim me Komitetin Ndërkombëtar të Lojërave Mesdhetare (ICMG).
Tema e seminarit është: "Të menaxhuarit strategjikisht të organizatës sportive - rruga për sukses", kurse ligjërues janë: z. Luc Vandeputte nga rrjeti MEMOS, Prof. Assoc. Ivan Sandanski nga Akademia Kombëtare e Sportit, znj. Sofie Bulgari dhe Dr. Stavri Bello nga KOKSH.
Në seminarin që po mbahet në Durrës, po marrin pjesë përfaqësues të 10 Komiteteve Olimpike të pellgut të Mesdheut.
Seminari ka filluar sot dhe do të zgjasë deri të shtunën (nesër).

Dy përfaqësueset e KOK-ut do të përfitojnë shumë nga ky seminar, kështu që nga viti i ardhshëm edhe KOK do të organizojë seminarin e parë ndërkombëtar në bashkëpunim me ICMG.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]