ANOC shpall thirrje për aplikim për bursë të programit “Dream Together Master” në Seul të Koresë të Jugut

E diel,  05 mars 2023

Asociacioni i Komiteteve Olimpike Kombëtare (ANOC), në bashkëpunim me Universitetin Kombëtar të Seulit të Koresë së Jugut, hapur konkursin për aplikim për programin “Dream Together Master”.

Programi mundëson bursë të plotë për administratorë të sportit, financuar nga Ministria Koreane për Kulturë, Sport dhe Turizëm (MCST) dhe Fondacioni Promovues i Sportit Korean (KSPO), që synon të edukojë gjeneratë e re të administratorëve të sportit.

ANOC që prej vitit 2015 ka nominuar më shumë se 40 studentë të Komiteteve Olimpike Kombëtare.

Këtë vit, përmes ANOC-ut do të nominohen 10 studentë.

“Dream Together Master” operon brenda programit global të Menaxhimit të Sportit të Universitetit Kombëtar të Seulit. Programi fillon në fund të muajit gusht 2023 dhe përfundon në qershor 2025, ndërsa studentët do të qëndrojnë për 17 muaj në Korenë e Jugut, konkretisht deri në dhjetor 2024.

Komiteti Olimpik i Kosovës fton gjithë studentët e interesuar që të aplikojnë përmes KOK-ut në emailin [email protected] jo më larg se data 15 mars 2023, kur edhe duhet të përcillet dokumentacioin i plotë në ANOC.

 

Udhëzimet dhe dokumentacioni që duhet plotësuar prej 1-7:

 

 

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]