Arrijnë sportistët e fundit nga Baku 2015

E martë,  30 qershor 2015

Sot, në orët e hershme të  mëngjegjesit është kthye ekspedita e fundit e sportistëve të Kosovës të cilët isin pjesëmarrës në Lojërat Eropiane "Baku 2015" që janë mbajtur në Azerbajxhan nga 12-28 qershor.  Në këtë ekspeditë ishin edhe drejtues të Komitetit Olimpik të Kosovës, Fatmir Makolli, Arben Lila dhe Ramadan Selimi, nënkryetar, Mehmet Bogujevci, sekratar i përgjithshëm, pastaj Ismail Kasumi, Nezir Rama, anëtarë të KE të KOK-ut, Jeton Rudari, sekretar, trajnerët, Shefki Bogujevci, Enver Hajredini, kryetari i Federatës së Xhudos së Kosovës, Agron Kuka si dhe sportistët, Armend Xhoxhaj, Naser Shala, Flaka Pruthi, Melisa Zhdrella dhe Laurit Muja. Në këtë ekspeditë ishte edhe redaktori i sportit në Radio Kosovë, Gani Kosumi, që gjatë kësaj kohe informoi për rrjedhën e garave në Baku 2015.
Gjatë ditës së djeshme nga Bakuja u kthyen, Nora Gjakova, fituese e medadaljes së bronzit, Besim Hasani, kryetar i Komitetit Olimpik të Kosovës, Driton Kuka, trajner, Disria Krasniqi e Akil Gjakova. Pjesa tjetër e pjesëmarrësve në Lojërat Evropiane "Baku 2015" është kthe më herët nga se ata kishin përfundua garat.
G.KosumiNa ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: [email protected]

Federata e Gjimnastikës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: