Asambleja e Punës dhe Zgjedhore e KOK-ut mbahet më 25 mars 2021

E enjte,  25 shkurt 2021

Asambleja e Punës dhe Zgjedhore e Komitetit Olimpik të Kosovës do të mbahet më 25 mars 2021.
Vendimi është marrë në mbledhjen e Bordit Ekzekutiv të KOK-ut, të kryesuar nga presidenti Besim Hasani, derisa data është përcaktuar në përputhje me vendimin e marrë në Asamblenë e Punës, të mbajtur më 26 dhjetor 2020, në të cilën ishte vendosur që Asambleja Zgjedhore të mbahet jo më larg se data 31 mars 2021.

Asambleja e Punës dhe Zgjedhore do të mbahet në Hotel Emerald në Prishtinë, me fillim në ora 15:00.

Më poshtë mund të gjeni vendimet tjera të dala nga mbledhja 58 dhe 59 e BE të KOK-ut, të mbajtura në Hotel Sirius në Prishtinë. 

-        U miratua Raporti Financiar TM4 dhe Raporti Financiar për vitin 2020

-        U miratua Raporti i Auditorit të Pavarur për vitin 2020

-        U miratua Raporti i Punës për vitin 2020

-        U vlerësua lartë organizimi i ceremonisë së Laureatëve 2020, e mbajtur më 22 shkurt në Hotel Swiss Diamond në Prishtinë.

-        U konstatua se përgatitjet për Asamblenë e Punës dhe atë Zgjedhore po shkojnë sipas dinamikës së paraparë.

-        BE shqyrtoi edhe kërkesa tjera, drejtuar këtij organi.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]