Astrit Kryeziu premton sukes në garën e sotme

E diel,  21 qershor 2015

Atleti nga Kosova, Astrit Kryeziu që i mbron ngjyrat e Shqipërisë në Lojërat evropiane "Baku 2015", sot pas katër orës, pikërisht në orën 17,40 sipas kohës në Kosovë, në stadiumin olimpik në Baku, do të paraqitet në garë në disiplinën 400 metra.
-Jam përgatitur mirë për këtë garë dhe pres të jem i suksesshëm. Një ditë më vonë do ta kem edhe garën tjetër në disiplinën 800 metra dhe aty jam në grupin më cilësor të garës dhe shpresoj për një plasman të mirë. Nga atletët e tjerë të Shqipërisë pres nga Luzia Gega që sonte gjithashtu do të paraqitet në 800 metra dhe në disiplinën kërcim në gjatësi nga Alber Marashi presim plasman të mirë, ka thënë, Astrit Kryeziu.
G.K, Fashati Olimik, 21 qershor, Baku 2015Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: [email protected]

Federata e Gjimnastikës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: