Certifikohen 20 trajnerë të shigjetarisë

E mërkurë,  11 maj 2022

20 trajnerë të shigjetarisë, tre prej të cilëve nga Shqipëria, janë licencuar në nivelin e dytë të kursit për trajnerë të shigjetarisë, të mbajtur për tetë ditë në Holday Resort në Sllatinë të Fushë Kosovë.

Kursi u mbështet nga Komiteti Olimpik i Kosovës, falë projektit të fituar në Solidaritetin Olimpik të Komitetit Olimpik Ndërkombëtar (IOC), si dhe bashkëpunimit me Federatën Botërore të Shigjetarisë.

Para pjesëmarrësve ligjëroi eksperti ndërkombëtar nga Greqia, Christos Karmoiris, i cili mbeti i kënaqur me organizimin dhe interesimin e vijuesve.

Në ceremoninë përmbyllëse të dorëzimit të certifikatave ishte edhe presidenti i KOK-ut, Ismet Krasniqi, i cili uroi pjesëmarrësit për përfundimin e kursit, duke inkurajuar pjesëmarrësit që përvojën e fituar ta bartin tek shigjetarët e rinj.

Kryetari i Federatës së Shigjetarisë së Kosovës, Agron Mala, falënderoi ekspertin Karmoiris për kontributin e dhënë, derisa theksoi se ky kurs do të ndikojë në avancimin dhe ngritjen e cilësisë së shigjetarisë në Kosovë.

KOK do të vazhdojë edhe në javët e ardhshme me mbështetjen e federatave, në vijimin e kursve të tilla për trajnerëve.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]