Deklarata e Edon Shala pas perfundimit te meqit

E mërkurë,  17 qershor 2015

Paraqitja nuk ishte siq e prisnim, sepse shorti desht qe ne luften e pare te perballem me 3 here Kampionin e Botes, rusin Gadisov, natyrisht kur perballesh me sportist te ketij niveli eshte pak emocionuese dhe per shkak te rregullave te reja qe po aplikohen un nuk munda te vazhdoja me lart ne keto gara.
Ishte nje pervoj shume e mire, dhe kjo na ndihmon te kemi paraqitje me te mira ne garat tjera te ardhshme.

 Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: [email protected]

Federata e Gjimnastikës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: