Deklarata e Kastriot Sedolli pas perfundimit te meqit

E mërkurë,  17 qershor 2015

Paraqitja nuk ishte siq e kam menduar, ndersa sa i perket shortit perball kisha kundershtarin nga Shqiperia, nje nder arsyet qe nuk kam mundur te jap maksimumin ishte edhe lendimi qe e kam pesur muajin e kaluar ne Greqi.
Sa i perket pjeses organizative ishte gjithe cka ne nivelin, dhe shpresoj qe te sherohem sa ma shpejt ne menyre qe ne garat e ardhshme te jap maksimumin nga vetja.
 Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: [email protected]

Federata e Gjimnastikës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: