Drejtuesit e KOK-ut, KO të Hungarisë dhe KOKSH-it u pritën nga kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ministrja Evis Kushi dhe kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Velijaj

E premte,  19 nëntor 2021

Drejtuesit e Komitetit Olimpik të Kosovës, presidenti Ismet Krasniqi dhe sekretari i përgjithshëm, Besim Aliti, bashkë me drejtuesit e Komitetit Olimpik të Hungarisë, presidentin Krisztian Kulcsar dhe sekretarin e përgjithshëm, Balint Vekassy, si dhe drejtuesit e Komitetit Olimpik të Shqipërisë, presidentin Fidel Ylli dhe sekretarin e përgjithshëm, Gerti Shima, janë pritur nga kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ministrja e Sportit, Evi Kushi dhe kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erjon Velijaj.

Kryeministri Rama, ministrja Kushi dhe kryetari Velijaj, duke iu uruar mirëseardhje KOK-ut dhe KOH-it, në vizitën e tyre dy ditëshe në Tiranë, kanë vlerësuar lartë bashkëpunimin tre palësh të të tria Komiteteve Olimpike Kombëtare.

Personalitetet e larta shqiptare kanë shfrytëzuar rastin të urojnë drejtuesit e KOK-ut, për sukseset e arritura në Lojërat Olimpike Tokio 2020, me theks të veçantë dy medaljet e arta olimpike.

Në fund të takimeve, janë shkëmbyer dhurata simbolike, ndërsa presidenti Krasniqi, në shenjë respekti dhe mirënjohje për mikpritjen u ka ndarë mikpritësve figurën “Vrapuesja Ilire”.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]