Drejtuesit e KOK-ut, pritën ambasadorin e Luksemburgut, Eric Dietz

E hënë,  20 mars 2023

Drejtuesit e KOK-ut, presidenti Ismet Krasniqi dhe sekretari i përgjithshëm, Besim Aliti, kanë pritur sot ambasadorin e Ambasadës së Luksemburgut në Kosovë, Eric Dietz.

Palët biseduan për gjetjen e urave të bashkëpunimit mes KOK-ut dhe Ambasadës së Luksemburgut në projekte të ndryshme.

Presidenti Krasniqi falënderoi ambasadorin Dietz për vizitën dhe angazhimin e tyre në investime të ndryshme në Kosovë, duke e inkurajuar që të investojnë edhe në sport.

Ambasadori Dietz, u njoftua me të arriturat e sportistëve tanë, si dhe me punën dhe angazhimin e KOK-ut në promovimin e vlerave olimpike. Ai takoi edhe stafin e KOK-un.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]