Ekipi Olimpik i boksit lirohet nga karantina në Qendrën e Studentëve

E premte,  03 prill 2020

Ekipi Olimpik i boksit është liruar sot nga karantina, ku prej 16 ditësh ndodhej në Qendrën e Studentëve në Prishtinë, shkaku i përhapjes së pandemisë së koronavirusit Covid 19.

Një ditë më parë atyre iu ishte bërë testi, i cili kishte rezultuar negativ.

Ekspedita prej katër boksierëve, dy trajnerëve dhe një zyrtari, iu bashkuan sot familjeve të tyre.

“Falënderojmë Institutin e Shëndetësisë, Policinë e Kosovës, Qendrën e Studentëve, KOK dhe MKRS që ishim në kontakt dhe për përkujdesjen e treguar për ekipin tonë gjatë këtyre ditëve të qëndrimit në karantinë”, thuhet në njoftimin e Federatës së Boksit të Kosovës.

Ekipi i boksit ishte kthyer nga Londra, ku po merrte pjesë në turneun kualifikues evropian për Lojërat Olimpike Tokio 2020 dhe që prej 18 marsit ndodhej në karantinë, pas masave të marra nga Qeveria e Kosovës, që të gjithë personat e ardhur nga vendet e huaja të karantinohen 14 ditë në Qendrën e Studentëve në Prishtinë.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: [email protected]

Federata e Gjimnastikës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: