Eksperti kanadez Sylvain Leclerc, solli përvojën e tij në fushën e marketingut dhe komunikimit

E diel,  12 nëntor 2017

Eksperti ndërkombëtar i marketingut, z. Sylvain Leclerc, nga Kanada, qëndroi për një javë në Komitetin Olimpik të Kosovës.
Z. Leclerc solli përvojën e tij ndërkombëtare në fushën e marketingut, derisa gjatë këtyre ditëve punoi me Departamentin e Financave, të udhëhequr nga z. Endrit Syla dhe Komisionin e Marketingut, të udhëhequr nga presidenti i KOK-ut, z. Besim Hasani.
Të premten dhe të shtunën, z. Leclerc ligjëroi edhe në kursin bazik për administratorët e sportit, që u mbajt për tri ditë për Federatën e Futbollit të Kosovës.
Ai ligjëroi për marketingun dhe mediat. Kjo ishte hera e dytë që z. Sylvain Leclerc vizitoi Komitetin Olimpik të Kosovës gjatë këtij viti.
Në fund të vizitës së tij, z. Leclerc u nderua nga presidenti i KOK-ut, z. Besim Hasani, i cili ndau dhurata simbolike në shenjë mirënjohje për kontributin e tij dhënë për KOK-un. Nuk mungoi edhe libri “Debutimi i Artë”, kushtuar medaljes së artë olimpike të Majlinda Kelmendit.
 Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]