Eksperti ligjor, Brent John Nowitzki, mbylli vizitën në Kosovë

E shtunë,  11 nëntor 2017

Eksperti ligjor nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, z. Brent John Nowitzki, ka mbyllur të shtunën vizitën e tij dy ditëshe në Komitetin Olimpik të Kosovës. Z. Nowitzki është kryetar i Këshillit Menaxhues të Divizionit të Anti-Dopingut në Gjykatën e Arbitrazhit për Sport në Lozanë të Zvicrës.
Ai të premten ligjëroi në seminarin për Gjykatën e Arbitrazhit Sportiv, të organizuar nga Komiteti Olimpik i Kosovës.
Mbi 40 pjesëmarrës të federatave të ndryshme, patën rastin të marrin njohuri të reja për Gjykatën e Arbitrazhit Sportiv dhe se si duhet të trajtohen procedurat me rastin e mosmarrëveshjeve.
Të shtunën (sot), z. Brent Nowitzki ligjëroi edhe në  kursin bazik për administratorët e sportit për Federatën e Futbollit të Kosovës, ku po marrin pjesë zyrtarë të shumtë të klubeve.
Z. Nowitzki, për të cilin ishte hera e parë që vjen në Kosovë, u shpreh i entuziazmuar me seminarin e organizuar, si dhe me kurset e organizuara nga KOK-u, për çka u njoftua në detaje nga presidenti i KOK-ut, z. Besim Hasani.
Ky është kursi i 13-të bazik për këtë vit, derisa maratona e kurseve të tilla mbyllet në dhjetor me Federatën e Basketbollit të Kosovës.
Z. Nowitzki në fund u befasua me një dhuratë simbolike të ndarë nga presidenti i KOK-ut, z. Besim Hasani, në shenjë mirënjohje për kontributin e tij që dha gjatë këtyre dy ditëve. Nuk mungoi edhe libri “Debutimi i Artë”, kushtuar medaljes së artë të Majlinda Kelmendit.

 Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]