Filloi seminari 'Rendësia e Planifikimit Strategjik & 5 Hapat'

E shtunë,  04 qershor 2016

Ka filluar ne mengjes Seminari "Rendësia e Planifikimit Strategjik & 5 Hapat" i cili po mbahet ne Hotel "Siruis" ne datat 4 - 5 Qershor 2016. Organizuar nga: Komiteti Olimpik i Kosovës. Me mbështetjen e: Solidaritetit Olimpik.

 


Seminari udhehiqet nga:
Z. Besim Hasani - Drejtor Kombetar i Solidaritetit Olimpik
Znj. Elda Gjoka - Drejtore Kombetare e Solidaritetit Olimpik
Bashke-udheheqes:
Z. Iber Alaj - Kandidat Memos
Lektore te Ftuar:
Wolfgang Mika - Menaxhimi i Sportit dhe Burimeve Njerezore
Peter Strafford - Konsulent i Komitetit Olimpik Europian
Fotot: Ne perditesim
Programi:
Dita I-rë
09:00 – 09:10 Fjala Përshëndetëse për Pjesëmarrësit nga Presidenti i Komiteti Olimpik të Kosovës Z. Besim Hasani si dhe prezantimi i pozicionimit të KOK në KON dhe SO.
09:10 – 09:15 Intro rreth Seminarit – Nga Drejtoresha Kombëtare Znj. Elda Gjoka
09:15 – 10:00 Prezantimi i Rastit Studimor: Besim Hasani – Plani Strategjik i KOK 2016 – 2020
10:00 – 10:30 Strategjia e Sportit per MKRS 2017-2021
10:30 – 10:45 Pyetje dhe Diskutime
10:45 – 11:00 Pushim kafeje
11:00 – 13:00 Sporti dhe Menaxhimi i Burimeve Njerezore (Volfgang Mika)
13:00 – 14:00 Pushimi i Drekës
14:00 – 16:00 Metodologjia –Planifikimi Strategjik – Hapi 1-2
16:00 – 16:15 Pushim kafeje
16:15 – 19:00 Metodologjia: - Planifikimi Strategjik: Hapi 3-4
Dita e II-të
09:00 – 11:00 Planifikimi Strategjik – Analiza SWOT

11:00 – 11:15 Pushim Kafeje
11:15 – 11:45 Planifikimi Strategjik i Federatave Kombëtare dhe Harmonizimi i tij me KOK dhe Planin Strategjik te Ministrisë
– Elda Gjoka, Besim Hasani, Iber Alaj
11:45 – 13:00 Dalim per ne Sheshin “Zahir Pajaziti” - Dita e Mjedisit – Event i KOK
13:00 – 14:00 Drekë pune hotel Sirius
14:00 – 15:00 Programi Marketing i Komitetit Olimpik te Kosoves
15:00 – 16:00 Ilustrim I nje eventi nderkombetar Lokal – BITT2016 Elda Gjoka
16:00 – 16:15 Pushim kafeje
16:15 – 17:30 Dita Olimpike – Eventi
17:30 – 18:00 Metodologjia UMAP – Prezantim Besim Hasani – Iber Alaj
18:00 – 18:45 Pune ne Grup – Plani Strategjik I nje organizate.
18:45 – 19:00 Përmbledhje, Shpërndarja e Çertifikatave për Pjesëmarrësit, 

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: [email protected]

Federata e Gjimnastikës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: