Hazir Asllani, ballafaqimi me Neuro Nespoli një një nderë për mua

E premte,  19 qershor 2015

Ditën e shtunë, më 20 qershor, në stadiumin "Tofiq Bahramov" në Baku në garë në orën 14,15 minuta sipas kohës në Kosovë do të paraqitet edhe shigjetari, Hazir Asllani i cili do të bëjë gara me njërin nga shigjetarët e dalluar të Evropës dhe botës, Muro Nespoli të Italisë,  para këtij takimi, Hazir Asllani, thotë:
-Vetë garimi kundër një garuesi të një niveli të lartë që është në Përfaqësuesen e Italisë që nga vitit 1997.Ai është fitues olimpik me përfaqësuesen e Italisë në Londër, fitues i medaljes së agjendtë në Pekin dhe shumë garave evropiane dhe botërore. Për mua është nder për të garua kundër një garuesi të këtillë. Unë nuk do ti hyjë garës me atë mendësinë se gjithësesi kam për të pësuar humbje, por qëlimi im është me dhën maksimumin tim dhe shpresoj se rezultati  me qenë i mirë. Por edhe nëse rezultati nuk do të jetë i favorshëm për mua  këtë e marrë si një eksperiencë dhe dhe mësim që me siguri  përballja me një garues të këtij niveli do më ndihmojë shumë për të ardhmen ka thënë në mes të tjerash para këtij takimi, Hazir Asllani.
G.K, 19 qershor, Baku 2015Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: [email protected]

Federata e Gjimnastikës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: