Kiana Kryeziu i bënë katër, i duhet vetëm edhe një

E enjte,  13 janar 2022

Skitarja jonë përmbushi edhe kriterin e katërt për normë olimpike për Lojërat Olimpike Dimërore Pekini 2022, disiplina e sllallomit të madh.

Kiana fitoi 150.4 pikë të FIS-it, në garën e sotme në Kronplatz të Italisë.

I duhet edhe një rezultat nën 160 pikë për ta fituar normën olimpike. Ajo garon të enjten, në disiplinën e njëjtë dhe garën e njëjtë.

Afati për normë zgjatë deri më 16 janar

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]