KO i Kroacisë organizoi mbledhjen e KE të ICMG-së, morën pjesë edhe drejtuesit e KOK-ut

E shtunë,  11 mars 2023

Pas Komitetit Olimpik të Kosovës, Komiteti Olimpik i Kroacisë ka qenë mikpritës i mbledhjes së radhës së Komitetit Ekzekutiv të Komitetit Ndërkombëtar të Lojërave Mesdhetare (ICMG).

Me rastin e kësaj mbledhje, të ftuar në gala mbrëmjen e organizuar në Zagreb, ishin edhe drejtuesit e KOK-ut, presidenti, Ismet Krasniqi dhe sekretari i përgjithshëm, Besim Aliti, si dhe drejtues të Komiteteve Olimpike Kombëtare.

Në shenjë falënderimi dhe bashkëpunimi të frytshëm, presidenti Krasniqi i ka ndarë edhe një dhuratë presidentit të KO të Kroacisë, Zlatko Matesha.

Drejtuesit e KOK-ut, janë falënderuar edhe një herë nga drejtuesit e ICMG-së, për organizimin e shkëlqyer të mbledhjes së KE të ICMG-së, ta mbajtur në dhjetor të vitit të kaluar në Prishtinë.

Presidenti Krasniqi dhe sekretari i përgjithshëm, Aliti, patën mundësinë të bashkëbisedojnë me drejtuesit e ICMG dhe KO Kombëtare për çështje të ndryshme të bashkëpunimit.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]