KOK dhe KO i Hungarisë mirëpriten nga KOKSH

E premte,  19 nëntor 2021

Drejtuesit e Komitetit Olimpik të Kosovës, presidenti Ismet Krasniqi dhe sekretari i përgjithshëm, Besim Aliti, kanë qenë të pranishëm sot në ceremoninë e nënshkrimit të marrëveshjes së bashkëpunimit ndërmjet Komitetit Olimpik të Shqipërisë dhe Komitetit Olimpik të Hungarisë, të nënshkruar sot në Tiranë.
Drejtuesit e KOK-ut, kanë shfrytëzuar mundësinë e diskutimit me drejtuesit e KO të Hungarisë, presidentin Krisztian Kulcsar dhe sekretarin e përgjithshëm, Balint Vekassy, për çështje të ndryshme të bashkëpunimit.
Ligji i Sportit të Hungarisë vlerësohet si njëri prej më të mirëve, dhe kjo ishte njëra nga temat e diskutimit tre palësh.
Presidenti Krasniqi theksoi që bashkëpunimi ndërmjet KOKSH-it dhe KOH-it i shërben edhe Kosovës, për të zhvilluar sportin në nivele më të larta, duke marrë praktikat më të mira nga miqtë tanë hungarez.
Memorandumi i bashkëpunimit u nënshkrua nga presidenti i KOKSH, Fidel Ylli dhe presidenti Kulcsar, ndërsa i pranishëm ishte edhe sekretari i përgjithshëm i KOKSH, Gerti Shima.Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]