KOK organizoi pritje për Institucionet e Arsimit Parashkollor, më 12 prill 2019 organizohet festivali për parashkollorë

E hënë,  11 mars 2019

Drejtuesit e Komitetit Olimpik të Kosovës, presidenti Besim Hasani, sekretari i përgjithshëm, Shasivar Haxhijaj, si dhe anëtaret e Bordit Ekzekutiv, Vjollca Krasniqi e Shqipe Zogiani, kanë pritur sot në zyret e KOK-ut, drejtueset e Institucioneve të Arsimit Parashkollor në Prishtinë.
Qëllimi i takimit ishte organizimi i Festivalit Olimpik për Parashkollorë nga Komiteti Olimpik i Kosovës, i cili do të mbahet në kuadër të shënimit të Ditës Ndërkombëtare të Sportit për Paqe dhe Zhvillim.
Gjatë bashkëbisedimit mes presidentit Hasani dhe dhjetëra drejtueseve të Institucionit Parashkollor, u vendos që 12 prill 2019, të jetë data e organizimit të këtij festivali.
Në festival do të marrin pjesë mijëra fëmijë të institucioneve të ndryshme parashkollore në kryeqytet, derisa i gjithë aktiviteti do të mbahet në stadiumin Fadil Vokrri në Prishtinë.
Në Festival do të zhvillohen aktivitete të ndryshme sportive.Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: [email protected]

Federata e Gjimnastikës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: