KOK proceson pagesat në vlerë 28300 euro për Bursat Olimpike Tokio 2020 dhe Shpresat Olimpike 2020

E hënë,  08 qershor 2020

Komiteti Olimpik i Kosovës (KOK) ka filluar me procesimin e pagesave për bursistët Olimpikë Tokio 2020 dhe Shpresat Olimpike Tokio 2020.

Pavarësisht vështirësive ekonomike dhe financiare të krijuara pas pandemisë Covid 19, KOK ka procesuar pagesat në vlerë 28300 euro për muajt janar, shkurt, mars dhe prill 2020.

17 sportistë elitarë do të marrin 20300 euro nga Solidariteti Olimpik i Komitetit Olimpik Ndërkombëtar dhe 4 mijë euro nga KOK-u.

Ndërkohë, për 10 Shpresat Olimpike 2020, KOK ka ndarë 4 mijë euro për katër muajt e parë të këtij viti.

Javë më parë, janë procesuar edhe pagesat në vlerë 10634 euro për tre bursistët Olimpikë Pekini 2022.

Në total, KOK ndanë 31 bursa për sportistët elitarë dhe Shpresat Olimpike, përfshirë këtu edhe mundësin Egzon Shala, i cili ka fituar normën Olimpike Tokio 2020, dhe i cili do të hyjë në listën e pagesave prej 1 maj 2020.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: [email protected]

Federata e Gjimnastikës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: