KOK takoi shoqata të shumta në Ditën Ndërkombëtare të Personave me Aftësi të Kufizuara

E mërkurë,  04 dhjetor 2019

Komiteti Olimpik i Kosovës ka shënuar 3 Dhjetorin – Ditën Ndërkombëtare të Personave me Aftësi të Kufizuara.

Drejtuesit e KOK-ut, presidenti Besim Hasani dhe sekretari i përgjithshëm, Shasivar Haxhijaj, mbajtën takim me drejtues dhe përfaqësues të Shoqatave të Syndrom Doën, Shoqata Autizmi, Autizmi Flet, Shoqata e të Verbërve të Kosovës, Federata e Sporteve për Verbër të Kosovës, Këshilli Drejtues i Forumit Kosovar të Aftësisë së Kufizuar, si dhe mësimdhënës të shkollave të ndryshme.

Takimi u zhvillua në frymën e motos “Përkushtim”, për çka presidenti Hasani theksoi se së bashku duhet të përkushtohemi për një bashkëpunim edhe më të frytshëm, duke u nisur nga organizimi i aktiviteteve të përbashkëta që nga viti i ardhshëm.

Bujar Kadriu duke falënderuar KOK-un që u përkujdes për të shënuar për herë të dytë radhazi këtë ditë, deklaroi se të gjithë së bashku duhet të përkushtohemi, dhe njëkohësisht të fuqizojmë edhe rolin e Komitetit Paralimpik të Kosovës.

Përmes diskutimeve të ndryshme, përkushtim kërkuan edhe përfaqësuesit e shoqatave tjera dhe mësimdhënësit.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: [email protected]

Federata e Gjimnastikës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: