KON publikon udhëzuesit për sportistë dhe zyrtarë për mbrojtje nga pandemia gjatë LO Tokio 2020

E premte,  12 shkurt 2021

Komiteti Olimpik Ndërkombëtar (KON) ka vazhduar me publikimin e udhëzuesve për mbrojtje nga pandemia Covid 19 gjatë Lojërave Olimpike Tokio 2020.

Krahas udhëzuesit për federatat ndërkombëtare, mediat dhe transmetuesit e Lojërave, KON ka publikuar edhe udhëzuesin për sportistë dhe zyrtarë.

Udhëzuesit mund t’i shkarkoni në linqet e mëposhtme:

Sportistët dhe zyrtarët

Federatat ndërkombëtare

Mediat

Transmetuesit e Lojërave

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]