Konferenca "Forumi i KOK për Sport" hap Javën Evropiane të Sportit

E premte,  20 shtator 2019

Komiteti Olimpik i Kosovës edhe këtë vit do të hapë Javën Evropiane të Sportit, që mbahet nën patronatin e Ministrit për Kulturë, Rini e Sport, Kujtim Gashi.


Këtë herë, KOK do të organizojë Forumin për Sportin, i cili ka për qëllim të mbledhë të gjithë përfaqësuesit e lartë të sportit, kontribuuesit, biznesmenët, institucionet qendrore dhe ato lokale, gazetarët sportivë, dhe të gjithë ata që kanë kontribuuar në forma të ndryshme në sport, në mënyrë që bashkërisht të diskutojmë problemet e shumta që preokupojnë sportin, klubet, sportistët tanë, si dhe komunat.


Forumi mbahet më 23 shtator 2019 në Hotel Sëiss Diamond, me fillim nga ora 11:00.


Temat që do të diskutohen janë: Ligji për Sponsorizim, Kategorizimi i Sportit, Sportistëve dhe Trajnerëve, Qeverisja e Mirë në Sport, Barazia Gjinore, etj.


Të pranishëm në forum pritet të jenë: Ministri i Sportit z. Kujtim Gashi, i cili do të bëjë hapjen e forumit, personalitete të larta nga sporti, drejtues të federatave, komunave, Administrata Tatimore e Kosovës, biznesi, gazetarë sportivë etj.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: [email protected]

Federata e Gjimnastikës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: