Kontrata e pare historike e programit Marketing te KOK u firmos.

E enjte,  02 qershor 2016

SIRIUS Hotel - zyrtarizohet Partner i Komitetit Olimpik te Kosoves per 2 cikle Olimpike ne harkun kohor 2016-2020

Ne prani te anetareve te Bordit Ekzekutiv te KOK, Presidenti i KOK Besim Hasani dhe Drejtori Ekzekutiv i SIRIUS Hotel, Drilon Ahmeti, ne zyren e KOK firmosen marreveshjen e partneritetit qe shenjon rrugetimin 5 vjecar marketing te dy institucioneve. Procesi u udhehoq nga Presidenti i KOK besim Hasani, me konsulencen e dy eksperteve te marketingut Olimpik, Damjan Pintar (Slloveni) dhe Elda Gjoka (Shqiperi), te derguar nga Solidariteti Olimpik per te asistuar profesionalisht programin Marketing te KOK 2016-2020.
Perpara firmosjes, Drilon Ahmeti CEO i Sirius Hotel, u shpreh se: SIRIUS Hotel dhe familja jone e ka nder qe te mund te bashkohet mbehstetjes per Ekipin Olimpik te Kosoves dhe Komitetin Olimpik. E bejme me zemer dhe besojme ne vlerat e perbashketa dhe jam i nderuar te mirepres kete bashkepunim dhe ne SIRIUS Hotel do te cmojme dhe do te shtojme vlere per elitat tona sportive dhe vlerat e kombit." Besim Hasani Presidenti i Komitetit Olimpik te Kosoves, shprehu kenaqesine per virtytet dhe perkushtimin e konsideraten e drejtuesve e stafit te Hotel SIRIUS per hyrjen ne kete partneritet. Per 5 vite, ekipi Olimpik dhe KOK e familja sportive do te bashke rrugetojne ne partneritet me SIRIUS Hotel dhe do te ndajme se bashku krenarine dhe sukseset e arritjeve te perbashketa. Sherbimet e SIRIUS Hotel jane dobi dhe cilesi ne mbeshtetje te sukseseve te sportisteve me cilesore drejt arritjes se Medaljes Olimpike.
Ne menyre solemne u duartrokit nga bordi shtrengimi i duarve mes dy drejtuesve dhe presidenti Hasani i dorezoi emblemen e logos se kompozuar KOK-Sirius Hotel , Partner i Komitetit Olimpik te Kosoves, 2016-2020.
Programi Marketing i KOK vijon qasjen dhe komunikimet mes partnereve potenciale dhe per cdo informacion na drejtoheni ne:[email protected]


Zyra e Medias
Komiteti Olimpik i Kosoves
 

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: [email protected]

Federata e Gjimnastikës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: