Kosova për herë të parë organizon turneun evropian në tenis për grupmoshën U-16

E martë,  19 mars 2019

Federata e Tenisit e Kosovës për herë të parë ka fituar të drejtën për të organizuar turneun e Federatës Evropiane të Tenisit në Kosovë, i cili mbahet për kategorinë e tretë të grupmoshës U-16.
Turneu do të mbahet prej 2-8 shtator në Brestovik të Pejës.
Federata Evropiane e Tenisit përmes faqes zyrtare në Twitter, ka konfirmuar mbajtjen e këtij turneu në vendin tonë.
“Do të donim të mirëprisnim ngjarjen e parë ndërkombëtare të Federatës Evropiane të Tenisit në Kosovë për kategorinë juniore”, thuhet në njoftimin e FTE-së.
Komiteti Olimpik i Kosovës përgëzon Federatën e Tenisit të Kosovës për besimin që i është dhënë në organizimin e këtij turneu.Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: [email protected]

Federata e Gjimnastikës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: