Kosova U-14 në tenis po merr pjesë në kampionatin evropian të shteteve në zhvillim

E mërkurë,  06 mars 2019

Kombëtarja e Kosovës në tenis për grupmoshën U-14 po merr pjesë në kampionatin evropian të shteteve në zhvillim, që po mbahet në Antalia të Turqisë.
Krahas kombëtares tonë, po marrin pjesë edhe: Shqipëria, Bullgaria, Maqedonia, Moldavia, Armenia, Azerbajxhani, Gjeorgjia, Malizi i Zi dhe Turqia.
Kosova po përfaqësohet me lojtarët: Melos Nallbani, Drinor Shamolli, Forta Morina, Aja Broqi, si dhe trajnerin Argjend Lecaj.
Kampionati i shteteve në zhvillim mbahet çdo vit në fillim të sezonit. Garat kanë filluar sot dhe do të vazhdojnë deri më 16 mars.
KOK iu uron fat dhe suksese garuesve tanë.
 Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: [email protected]

Federata e Gjimnastikës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: