Mbahet dita e tretë e Javës Olimpike në Gjakovë

E enjte,  02 qershor 2016

Dita e tretë e Javës Olimpike që po organizohet në Gjakovë ka nisur me një kuis të diturisë që për temë kishte sportin. 

Nxënësit nga shkolla të ndryshme kanë treguar aftësitë e tyre në këtë teme, duke qenë mjaft të suksesshëm në gjetjen e përgjigjjeve për sportet olimpike, kampionët në këto sporte e të tjera, njofton Klan Kosova. 

Dita ka vazhduar në qendër të qytetit ku edhe është mbajtur gara në vrapim, me pjesëmarrjen e rreth 100 fëmijëve të moshës 10 deri 12 vjeç. 

Gjithashtu udhëheqësi i grupit “Gërmia 555”, Ukë Gashi, u ka folur fëmijëve nëpërmjet një ligjerate për triatlonin, përkatësisht bashkimin në një garë të sporteve të notit, vrapimit dhe çiklizmit. 

Kurse për atmosferën që tërë kohës ka qenë sportive janë përkujdesur trajnerët e klubeve gjakovare në basketboll dhe volejboll të cilët në ambientin e shkollës “Zekeria Rexha” kanë organizuar mini-kampe dhe gara në këto sporte. 

 Në këtë ambient me organizim të Shoqatës “Hendikos” është mbajtur edhe një paraqitje e fëmijëve me nevoja të veçanta, të cilët po ashtu kanë paraqitur aktivitetet e tyre sportive, aktivitete këto që janë përcjellur me interesim të madh nga të pranishmit.

Burimi: Klan Kosova

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: [email protected]

Federata e Gjimnastikës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: