Mbështetur nga KOK-u, filloi sot kursi për trajnerë të tenisit

E hënë,  09 shtator 2019

Ka filluar sot kursi për trajnerë të tenisit (niveli i parë), i cili mbështetet nga Komiteti Olimpik i Kosovës në bashkëpunim me Solidaritetin Olimpik të Komitetit Olimpik Ndërkombëtar.
Kursi po mbahet në fushat e tenisit “Enes Nallbani” në Karagaç të Pejës.
Ligjërues janë dy ekspertët ndërkombëtar Vanja Ibrahimoviq dhe Ales Filipçiq.
Pjesëmarrës janë dhjetëra trajnerë të ndryshëm të Kosovës, të cilët për 12 ditë do të kenë përgatitje teorike dhe praktike.
 Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: [email protected]

Federata e Gjimnastikës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: