Më 10 dhjetor 2019, KOK organizon Samitin e tretë Rajonal të SIGA-s

E shtunë,  07 dhjetor 2019

Pas organizimit të suksesshëm të Samitit të parë Rajonal të Aleancës Globale për Integritetin Sportiv (SIGA) nga Komiteti Olimpik i Kosovës, të mbajtur më 5 shtator 2018, e martja e 10 dhjetorit 2019 sjell sërish SIGA-n në Prishtinë.

Këtë herë, KOK-u në bashkëpunim me SIGA-n organizon Samitin e tretë Rajonal, në të cilin do të trajtohen temat si: Integriteti sportiv – sfidat, zgjidhjet dhe bashkëpunimi rajonal.

Krahas drejtuesve të SIGA-s, në Samit pritet të marrin pjesë edhe presidentë të Komiteteve Olimpike të Rajonit, të cilët do ta nderojnë KOK-un edhe me praninë në Gala Mbrëmjen që më 9 dhjetor (e hënë) organizohet për nder të 5-vjetorit të pranimit të KOK-ut në Komitetin Olimpik Ndërkombëtar.

Të njëjtën ditë (e hënë) KOK dhe SIGA organizojnë forumin “SIGA Talks”, në të cilin do të trajtohen temat për integritetin sportiv, antikorrupsionin etj.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: [email protected]

Federata e Gjimnastikës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: