Melisa Zhdrella përfundon garën në 50 metra stil bretkocë

E martë,  23 qershor 2015

Në Lojërat Evropiane "Baku 2015" që po mbahen në Azerbajxhan, në orët e hershme të mengjesit, në garë është paraqitur, Melisa Zhdrella në not, në disilinën 50 metra stil bretkocë. Ajo në grupin e saj ishte e katërta me kohë 37,51 sekonda. Në plasmanin e përgjithshëm u klasifikua  në pozitën e 34-të. Fituese në garat e sotme në këtë disiplinë ishte Maria Astashkina e Rusisë me një kohë mjaft të mirë prej 31,84 sekonda. Kështu 16 notaret më të mira vazhdojnë garat e radhës, kurse Melisa mënjanohet nga garat në stilin bretkocë. Melisa Zhdrella  këtu në Baku do të ketë paraqitjen e radhës të premten me 26 qershor, në disipinën 50 metra stili flutur.
Të mërkurën, më 24 qershor nga ora 6,30 sipas kohës në Kosovë, në garë do të paraqitet Laurti Muja, po ashtu në not në 50 metra flutur. Këtë garë e përcolli edhe kryetari i Komitetit Olimpik të Kosovës, Besim Hasani.
G.K, 23 qershor, Baku 2015Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: [email protected]

Federata e Gjimnastikës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: