Muhamet Ramadani, kampion i Ballkanit në hedhjen e gjylës

E hënë,  10 shkurt 2020

Muhamet Ramadani ka treguar forcën e tij edhe në kampionatin ballkanik U-20 të atletikës në sallë, që u mbajt në Stamboll të Turqisë.

Ramadani fitoi medaljen e artë në hedhjen e gjylës 6 kg.

Ai e hodhi gjylën në largësi 19.20 metra, duke lënë pas garuesit nga Turqia e Greqia.

Në këtë disiplinë garoi edhe Alaudin Suma, i cili doli i shtati me distancë 15.89m.

Muhamet Ramadani është medalist i artë i Festivalit Olimpik Evropian për të Rinj, të mbajtur vitin e kaluar në Baku të Azerbajxhanit.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: [email protected]

Federata e Gjimnastikës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: