Nis punën komisioni për kategorizimin e sportit, sportistëve dhe trajnerëve për vitin 2022

E martë,  11 janar 2022

Ka filluar të hënën punën komisioni për kategorizimin e sporteve, sportistëve dhe trajnerëve, të cilët po e bëjnë kategorizimin e federatave, sportistëve dhe trajnerëve për vitin 2022.

Komisioni që përbëhet nga Bordi Ekzekutiv i Komitetit Olimpik të Kosovës, nënpresidenti Gazmend Maxhuni dhe anëtarët Shqipe Bajçinca-Brestovci, Agron Mala, Bujar Turjaka e Jeton Beqiri, po monitorohet nga sekretari i përgjithshëm, Besim Aliti, ndërsa po ndihmohet edhe nga stafi i KOK-ut.

Komisioni po i shqyrton aplikimet e sjella nga federatat sportive.
Është ky viti i pestë që KOK bënë kategorizimin e sporteve, sportistëve dhe trajnerëve, derisa në bazë të pikëve të vlerësuara nga komisioni, Ministria për Kulturë, Rini e Sport i mbështet financiarisht gjatë vitit 2022.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]