Një medalje e artë dhe një e bronztë për Kosovën në Lojërat Olimpike Speciale Botërore në Abu Dhabi

E hënë,  18 mars 2019

Një e artë dhe një e bronztë është bilanci i medaljeve tëfituara të Kosovës në Lojërat Olimpike Speciale Botërore, që po mbahen në AbuDhabi të Emirateve të Bashkuara Arabe, prej 14 deri më 21 mars.

Medaljen e artë e ka fituar Sheqi Vllasaliu në atletikë,disiplina 200 metra, ndërsa në të njëjtën garë, të bronztën e fitoi IbishZogaj.

Kosova po përfaqësohet në këtë Olimpiadë me katër garues, tëgjithë nga sporti i atletikës. Atletët tjerë janë Anila Kastrati dhe QëndresaDili.

Olimpiada Speciale e Kosovës vepron si Organizatë JoQeveritare në vendin tonë, që nga viti 2007.

Komiteti Olimpik i Kosovës përgëzon suksesin e kësajOlimpiade, e cila përfaqësoi denjësisht vendin tonë në Abu Dhabi.

 

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: [email protected]

Federata e Gjimnastikës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: