Perfundon me Sukses Seminari " Rendesia e Planifikimit Strategjik & 5 Hapat" 4-5 Qershor 2016

E hënë,  06 qershor 2016

 Ne mjediset e Hotelit Partner te Komitetit Olimpik te Kosoves, SIRIUS Hotel, perfundoi p kursi i trete i Administratoreve Sportive,"Rendesia e Planifikimit Strategjik & 5 Hapat" organizuar nga Komiteti Olimpik i Kosoves, me mbeshtetjen e Solidaritetit Olimpik ne datat 4 -5 Qershor 2016.

Pas 2 ditesh te gjata intensive, pjesemarresit e perfaqesuesit, lektoret e ftuar, drejtuesit e seminarit dhe facilitatoret trajtuan me intensitet ceshtjet e menaxhimit te ndryshimit dhe rendesine, metodologjine e hapat e planifikimit strategjik 

Pjesemarresit e suksesshem u certifikuan nga dy drejtoret kombetare Besim Hasani dhe Elda Gjoka, me certifikata te firmosura edhe nga Presidenti i Komitetit Olimpik Boteror, Thomas Bach.  

Bashkeudheheqes ne te tre kurset eshte Drejtori i Sportit ne Ministrine e Kultures, Rinise dhe Sporteve te Kosoves, z. Iber Alaj.  

Kursi i radhes u drejtohet perfaqesuesve te klubeve sportive ne te gjithe Kosoven dhe planifikohet te mbahet ne datat 1 dhe 2 Korrik 2016 ne Prishtine. 

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: [email protected]

Federata e Gjimnastikës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: