Përshendetje dinjitoze e Hazir Asllanit

E shtunë,  20 qershor 2015

Sot, pasdite në , në stadiumin "Tofiq Bahramov" në Baku në shigjetari është paraqitur, Hazir Asllani në kuadër të eliminatoreve për 1/32 e finales . Asllani për ballë kishte njërin ndër shigjetarët më të dalluar të Italisë, Evropës dhe botës, Muro Nespoli. Nespoli ka një përvojë të gjatë dhe fitues i medaljes së artë me Përfaqësuesen e Italisë në Londër, fitues i medaljes së agjendtë në Pekin dhe shumë garave ndërkombëtare.
Natyrisht, Mauro Nespoli ka shënuar fitore ndaj Hazir Asllanit me rezultat 6:0 /85:74/ , por garuesi ynë dha maksimimin e tij për nxjerrë rezultat pozitiv. Në setin e parë, Asllani pati një 10-she dhe 8, 8-she-28 rrathë, II/9,7.7-23 dhe III-9,8,8-26, gjithësej 74 rrathë.
Në anën tjetër, Mauro Nespoli  pati katër 10-she dhe pesë 9-she me gjithsej 85 pikë.
Me ditën e sotme, Hazir Asllani, ka  pëfunduar garat në Lojërat Evropian "Baku 2015", por mund të thuhet në mënyrë dinjitoze përshendetet nga garat dhe për 1/16 e finales shkon italiani Mauro Nestoli.
Nga sportistët e Kosovës, të shtunën, në orën 7,00 sipas kohës në Kosovë në garë do të paraqitet çiklisti Qendrim Guri.
 
G.K, 20 qershor, Baku 2015Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: [email protected]

Federata e Gjimnastikës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: