Presidenti Hasani për ndarjen nga jeta të Artan Venharit: “Sporti humbi një njeri inteligjentë dhe me vlera të larta”

E martë,  10 shtator 2019

Në nderim të veprës dhe kontributit të Artan Venharit, kryetar i Federatës Aeronautike të Kosovës, i cili të shtunën e 7 shtatorit u nda nga jeta, në Hotel Grand në Prishtinë, u organizua mbledhje komemorative.

Të pranishëm krahas familjarëve e miqve të shumtë, ishin edhe anëtarët e Bordit Ekzekutiv të Komitetit Olimpik të Kosovës, me në krye presidentin Besim Hasani, derisa nuk munguan edhe figura të shquara politike, kulturore e sportive.

Presidenti Hasani në fjalimin e tij në emër të Lëvizjes Olimpike në Kosovës, çmoi lartë veprën dhe kontributin e pashoq të Artanit në masivizimin e Federatës Aeronautike të Kosovës, si dhe zhvillimin e sportit në përgjithësi.
Presidenti Hasani kujtoi me krenari kohën kur bashkë me Artanin diskutonin për planin strategjik të Federatës Aeronautike gjatë kursit për administratorë sporti, për vizionin e qartë të Artanit për drejtimin e aeronautikës me objektiva strategjike!
Hasani theksoi se Kosova dhe sporti humbën një njeri me inteligjencë të rrallë dhe me virtyte të larta shoqërore.

Artani ndërroi jetë gjatë një aksidenti derisa ishte duke praktikuar paragllajdizmin në qytetin e Prizrenit.Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: [email protected]

Federata e Gjimnastikës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: