Presidenti i KOK-ut, Besim Hasani, priti ekspertin e atletikës, Bostjan Bradesko

E enjte,  16 nëntor 2017

Presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës, z. Besim Hasani, ka pritur të enjten ekspertin e atletikës nga IAAF, z. Bostjan Bradesko, i cili shoqërohej nga sekretari i Federatës Atletike të Kosovës, z. Abdurrahman Shkodra dhe zyrtarin e kësaj federate, z. Fatlum Grajçevci.
z. Bradesko, për 12 ditë ligjëroi në kursin për trajnimin e trajnerëve të atletikës, të organizuar nga Komiteti Olimpik i Kosovës. Kursi përfundoi të mërkurën me çertifikimin e 23 trajnerëve.
Z.Hasani falënderoi z. Bradesko, duke e vlerësuar lartë rolin krucial që luajnë trajnerët për ngritjen e performancës së sportistëve, si dhe nevojën e ngritjes së njohurive dhe performancës së trajnerëve për të përmbushur kërkesat në rritje të sportistëve për trajnime cilësore dhe bashkëkohore.
Z.Bradesko u shpreh mirënjohës për pritjen, derisa tregoi përvojat e sistemit të sportit slloven dhe mbështetjen që sportistët e ndryshëm marrin nga komunat dhe qeveria, për çka z. Hasani tha se është ithtar i sistemit slloven të aplikuar në sport prej dekadash.
Në fund, z. Hasani në shenjë mirënjohje për kontributin e tij, i dhuroi z. Bradesko, librin “Debutimi i Artë”, kushtuar medaljes së parë olimpike të Majlinda Kelmendit.
 Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]