Presidenti Krasniqi dhe krytari i FKKS-së, Emini u pritën nga kryetari i Podujevës, Shpejtim Bulliqi

E mërkurë,  15 mars 2023

Presidenti i KOK-ut, Ismet Krasniqi dhe kryetari i Federatës për Kajakim të Kosovës (FKKS), Visar Emini, janë pritur sot nga kryetari i komunës së Podujevës, Shpejtim Bulliqi.

Palët kanë diskutuar për krijimin e urave të bashkëpunimit mes komunës dhe KOK-ut, me qëllim të zhvillimit të garave sportive në Podujevë dhe përmirësimin e infrastrukturës sportive.

Liqeni i Batllavës është një mundësi e mirë për zhvillimin e garave sportive ujore, me theks të veçantë ato të kajakimit, ku kryetari Emini shpalosi synimet për të organizuar gara vendore dhe ndërkombëtare.

Presidenti Krasniqi falënderoi kryetarin Bulliqi për pritjen dhe mbështetjen, si dhe angazhimin e tij në zhvllimin e sportit dhe infrastrukturës sportive në komunën e Podujevës.

Nga ana e tij, i pari i Podujevës, theksoi se të dy palëve u mbetet të punojnë shumë në realizimin e projekteve konkrete dhe organizimit të garave të nivelit të lartë në komunën e Podujevës.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]