Presidenti Krasniqi i dërgon letër-urimi presidentit të KOE-s, Spyros Capralos

E enjte,  17 qershor 2021

Presidenti i KOK-ut, Ismet Krasniqi, i ka dërguar letër urimi presidentit të ri të Komitetit Olimpik të Evropës (KOE), Spyros Capralos.

Në letrën e tij, presidenti Krasniqi, ka shprehur gatishmërinë e për të bashkëpunuar ngushtë me presidentin Capralos dhe KOE-n në promovimin dhe zhvillimin e Lëvizjes Olimpike në Kosovë dhe Evropë.

Capralos u zgjodh president i ri në Asamblenë e 50-të Gjenerale të KOE-së, të mbajtur javën e kaluar në Athinë të Greqisë.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]