Presidenti Krasniqi vizitoi Shoqatën "Down Syndrome Kosova" në shënimin e Ditës Ndërkombëtare të Sportit për Zhvillim dhe Paqe

E martë,  06 prill 2021

Presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës, Ismet Krasniqi, i shoqëruar nga legjenda e karatesë, Enver Idrizi, kanë vizituar shoqatën "Down Syndrome Kosova", në shënimin e 6 prillit – Dita Ndërkombëtare e Sportit për Zhvillim dhe Paqe.

Presidenti Krasniqi dhe ish-karateisti Idrizi, u pritën nga drejtoresha e kësaj shoqate, Sebahate Hajdini - Beqiri dhe bashkëpuntorë të saj.

Presidenti Krasniqi, duke falënderuar drejtoreshën Hajdini - Beqiri për pritjen dhe përkujdesin e saj dhe të shoqatës për personat me aftësi të veçanta, theksoi se Komiteti Olimpik i Kosovës do të vazhdojë edhe më fuqishëm të mbështesë këtë shoqatë.

Presidenti Krasniqi u interesua për sfidat me të cilat po përballet shoqata dhe gjetjen e formave të bashkëpunimin, duke u pajtuar që të intensifikohen edhe takimet.

Drejtoresha Hajdini - Beqiri, duke falënderuar për vizitën presidentin Krasniqi dhe ish-karateistin, Idrizi, i njoftoi me ambientet e reja të shoqatës, sfidat me të cilat përballen, si dhe kërkoi që të intensifikohen takimet me KOK-un, në mënyrë që të gjenden mundësi të ndryshme për bashkëpunim.

E pranishme në takim ishte edhe Medina Surdulli, kampione e notit në garat me Syndrom Down.

Në fund të takimit, u ndanë edhe dhurata simbolike.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]