Publikohen emrat e fituesëve në kampanjën shpërblyese të KOK-ut, “Rri n’Shpi, Bëj Sport, Kënaqu…Fito”

E hënë,  13 prill 2020

Ka përfunduar sot kampanja digjitale shpërblyese e Komitetit Olimpik të Kosovës e filluar më 2 prill.

Kampanja u realizua në shënimin e 6 prillit – Ditës Ndërkombëtare të Sportit për Zhvillim dhe Paqe.

Pjesëmarrësit në lojën shpërblyese është dashur të dërgojnë foto dhe video atraktive nga shtëpia, duke pozuar me letër të bardhë, e cila simbolizon dërgimin e mesazhit të paqes në botë.

Tri videot më të mira në bazë të pëlqimeve të marra në faqen zyrtare të KOK-ut në Facebook janë: Mirland Gashi (vendi i parë), Festim Gashi (vendi i dytë) dhe Erudit Rysha (vendi i tretë), të cilët do të fitojnë shpërblimet në vlerë 300 Euro, 200 Euro dhe 100 Euro.

Tri fotot me më së shumti pëlqime të marra në faqen zyrtare të KOK-ut në Instagram, janë: Medina Fejza (vendi i parë), Lyra Pireva (vendi i dytë) dhe Faton Mustafa (vendi i tretë), të cilët do të fitojnë çmimet në vlerë: 150 Euro, 100 Euro dhe 50 Euro.

KOK ka marrë parasysh parregullësitë e bëra me pëlqime, dhe për këtë arsye nuk i ka llogaritur ato, derisa disa foto dhe video janë fshirë paraprakisht.

KOK falënderon të gjithë ata pjesëmarrës që iu bashkuan kampanjës e numri i të cilëve shkoi në rreth 5 mijë.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: [email protected]

Federata e Gjimnastikës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: