Ramadan Selimi në përkrahje të boksierit Armend Xhoxhaj

E diel,  21 qershor 2015

Gjatë ditës së djeshme këtu në Fashatin Olimpik ku janë të vendosur sportistët dhe delegacionet e shteteve pjesëmarrës  ka arritur edhe Ramadan Selimini, kryetar i Fderedratë së Boksit të Kosovës, dhe njëherësh anëtar i Bordit Ekzekutiv i KOK-ut së bashku me trajnerin e notit, Enver Hajredini së bashku me notaret, Melisa Zhdrella, Flaka Pruthi dhe Laurit Muja. Gjatë vizitës që i bëmë Fashatit Olimpik biseduam me Ramadan Selimin, kryetar i Federatës së Boksit të Kosovës:
-Pas fitores së Armend Xhoxhajt  jam këtu në Buku që pak a shumë të jetë një motiv shtesë për  meçin e radhë që boksieri ynë do ta ketë kundër përfaqësusit të Ukrahinës Oleksandr Khyzhniak.. Shpesojnmë se edhe këtë sfidë do ta kaloj me sukses që nuk do ta ketë lehtë, kur dihet se kundërshtari i tij është mëtues për medalje. Nese e kalon këtë përballje, atëherë mund të sigurohet njëra nga medaljet.Sa i përket organizimit dhe mikprittjes, akomodimit, ushtimit dhe të gjitha shërbimit janë të një niveli të lartë. Për ne delegacionin e KOK-ut dhe ekipin e sportistëve tanë, kjo  do të jetë një përvoë dhe ajo do të na shërbejënë të ardhen për oganizimet tona dhe garat  e tjera që na presim, ka shënë, Ramadan Selimi.
G.K, 21 qershor, Baku 2015Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: [email protected]

Federata e Gjimnastikës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: