Seminari "Rendësia e Planifikimit Strategjik & 5 Hapat"

E premte,  03 qershor 2016

Komiteti Olimpik i Kosovës në datat 4 – 5 Qershor 2016, do të organizojë në Prishtinë Seminarin "Rendësinë e Planifikimit Strategjik & 5 Hapat" i cili do të mbahet Hotel Sirius. 

Seminari udhehiqet nga:  

Z. Besim Hasani - Drejtor Kombetar i Solidaritetit Olimpik  

Znj. Elda Gjoka - Drejtore Kombetare e Solidaritetit Olimpik 

 Bashke-udheheqes:

Z. Iber Alaj - Kandidat Memos 

 Lektor i Ftuar:

Wolfgang Mika - Menaxhimi i Sportit dhe Burimeve Njerezore 

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: [email protected]

Federata e Gjimnastikës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: