Seria prej 14 kurseve bazike për këtë vit përfundon me Federatën e Futbollit dhe Basketbollit!

E enjte,  09 nëntor 2017

Administratorët e sportit të Federatës së Futbollit të Kosovës do të vijojnë kursin bazik për administratorë të sportit, të organizuar nga Komitetit Olimpik i Kosovës në bashkëpunim me Solidaritetin Olimpik të Komitetit Olimpik Ndërkombëtar.
Krahas zyrtarëve të FFK-së, pjesëmarrës pritet të jenë edhe administratorë të klubeve të shumta të futbollit.
Kursi, i cili fillon nesër dhe zgjatë deri të dielën, mbahet në Hotel Sirius në Prishtinë.
Ligjërues do të jenë edhe z.Brent John Nowicki, kryetar i Këshillit Menaxhues të Divizionit të Anti-Dopingut në Gjykatën e Arbitrazhit për Sport, në Lozanë të Zvicrës, si dhe eksperti i marketingut nga Kanada, z.Sylvain Leclerc, Memos 18, SO-KON.
Ndërkohë, ligjërues të përhershëm janë: z.Besim Hasani, drejtor i programit për kurse/SO-KON, z.Ibër Alaj, MEMOS 19, SO-KON/drejtor Programi, znj.Elda Gjoka, drejtoreshë e kursit kombëtar, IOC-OS, kurse i ftuar është edhe Fitim Arifi, menaxher në Departamentin e Sportit në MKRS.
Ky është kursi i 13-të i organizuar nga KOK-u këtë vit, kurse deri në fund vitit do të mbahet edhe kursi bazik për administratorët e Federatës së Basketbollit të Kosovës.

 Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]