Shigjetarët morën njohuri të reja në kursin për trajnimin e trajnerëve

E hënë,  13 nëntor 2017

Trajnerë dhe shigjetarë të ndryshëm kanë përfunduar me sukses kursin 8 ditor për trajnimin e trajnerëve, duke u shpërblyer të dielën me çertifikata.
Ata morën njohuri të reja nga eksperti ndërkombëtar, z. Agron Mala, njëherit kryetar i Federatës së Shigjetarisë së Kosovës.
Ai ishte përzgjedhur nga Federata Ndërkombëtare e Shigjetarisë për të ligjëruar në këtë kurs.
Z. Mala u shpreh i lumtur që përvojën e tij e barti tek vijuesit e kursit, kurse më i entuziazmuar ishte me performancën e tyre, sidomos në test.
Trajnerët dhe shigjetarët në fund e emocionuan me një fjalim mbresëlënës në shenjë mirënjohje për kontributin e z. Malës të dhënë gjatë këtyre ditëve.
Ardita Zejnullahu në emër të ligjëruesve tha se kanë marrë njohuri të reja, të cilat do t'ju shërbejnë për të ardhmen.
Ky është kursi i gjashtë këtë vit i organizuar nga Komiteti Olimpik i Kosovës, në mbështetje të Solidaritetit Olimpik të Komitetit Olimpik Ndërkombëtar, derisa të njëjtin kurs po e ndjekin edhe Federata e Atletikës së Kosovës. Deri në fund të vitit organizohen gjithësej 11 kurse për trajnimin e trajnerëve.
 Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]