Sot hapet Java Olimpike 2021

E hënë,  21 qershor 2021

Komiteti Olimpik i Kosovës (KOK) do të organizojë Ditën dhe Javën Olimpike 2021.

Java Olimpike do të hapet sot, ndërsa do të zgjasë deri më 25 qershor 2021, kur edhe do të bëhet mbyllja.

Me këtë rast, KOK do të organizojë aktivitete të shumta.

Sot, fëmijët e kopshteve e fëmijëve do të bëjnë vizatime të ndryshme me motive olimpike.

Në ditën e dytë, të martën, do të organizohet turneu i futbollit të madh, me pjesëmarrjen e pesë ekipeve, aq sa janë edhe rrathët olimpikë. Ekipet pjesëmarrëse janë: KOK-u, Ministria për Kulturë, Rini e Sport, Veteranët e futbollit, Gazetarët sportivë dhe Estrada. Turneu organizohet në stadiumin e Ramiz Sadikut në Prishtinë, me fillim prej orës 10:00. Paraprakisht, ekipet do të mbjellin pemë në Lagjen Veternik.

Të mërkurën e 23 qershorit, shënohet Dita Olimpike, në të cilën mbahen aktivitete të shumta.

Në stadiumin Fadil Vokrri, do të mbahen dy aktivitete. Prej orës 10:00 do të bëhet vrapimi me fëmijë të shkollave fillore, ndërsa prej orës 16:00, fëmijë të klasëve të katërta do të zhvillojnë aktivitetin duke zhvilluar lojëra të ndryshme.

Pjesë e Ditës Olimpike do të jenë edhe komunat e Kosovës, të cilat organizojnë vrapimin nëpër sheshet e komunave ose stadiumet.

Të njëjtën ditë, Kolegji AAB organizon ecjen me qindra student për në Majën e Lubotenit.

Më 24 qershor, mbahet kampi për fëmijë të futbollit në Malishevë, ndërsa mbyllja e Javës Olimpike bëhet me studentë të Akademisë Universitare, aktivitet që mbahet në Hotel Star Hill në Prishtinë.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]