Telegram ngushëllimi për ndarjen nga jeta të Artan Venharit

E shtunë,  07 shtator 2019

Me dhimbje dhe pikëllim të thellë mësuam lajmin tronditës për ndarjen nga jeta të Artan Venharit, kryetar i Federatës Aeronautike të Kosovës.
Lëvizja Olimpike dhe gjithë sporti i Kosovës humbën një njeri të çmuar, kontribues të madh të sportit, dhe njëri ndër themeluesit e sportit të aeronautikës në Kosovë.
Artani, 45-vjeçar humbi jetën sot, pikërisht duke zhvilluar sportin e tij të dashur, paragllajdizmin, gjatë një lëshimi në Prizren.
Ndarja e hershme e tij nga jeta, do të lë mangësi të mëdha tek brezat e tij, për të cilët ishte idhull se si me punë arrihet deri tek suksesi.
Komitetit Olimpik të Kosovës dhe gjithë Lëvizjes Olimpike në Kosovë, i shpreh ngushëllimet më të sinqerta, familjes së tij, Federatës Aeronautike të Kosovës, miqve dhe gjithë dashamirësve të sportit.Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: [email protected]

Federata e Gjimnastikës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: