U hap EYOF dimëror 2023

E shtunë,  21 janar 2023

Është hapur edhe zyrtarisht Festivali Olimpik Evropian për të Rinj (EYOF) 2023, i cili po mbahet në Rajonin Friuli, Venezia dhe Giulia të Italisë. 

Ceremonia hapëse e EYOF 2023 u mbajt në Trieste, ku morën pjesë mijëra sportistë të rinj nga 47 shtete të Evropës.

Flamurin tonë në parakalim e mbajtën skitarët Lirika Deva dhe Klos Vokshi. 

Krahas tyre, ekipi ynë përbëhet edhe nga skitarja tjetër Engji Sefaj.

Të pranishëm në ceremoni ishin edhe drejtues të KOK-ut me në krye presidentin Ismet Krasniqi.

Sportistët tanë do të garojnë në disiplinat e sllallomit të madh dhe sllallomit, gara këto që mbahen prej 25 deri më 28 janar.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]