Vendimet e mbledhjes së 23-të të BE të KOK-ut

E mërkurë,  01 mars 2023

Bordi Ekzekutiv i Komitetit Olimpik të Kosovës, nën udhëheqjen e presidentit Ismet Krasniqi, ka mbajtur mbledhjen e 23-të të tij, në të cilën shqyrtoi pika të ndryshme të rendit të ditës.

Pikat kishin të bënin kryesisht me raportimin për vitin e kaluar.

 

-        U miratua procesverbali nga Asambleja e Përgjithshme 2021, e mbajtur më 30 mars 2022

-        U miratua rendi i ditës për Asamblenë e Përgjithshme 2022, e cila mbahet më 31 mars 2023

-        U miratua raporti financiar për vitin 2022

-        U miratua raporti i punës 2022

-        U miratua raporti i auditorit 2022

-        U miratua plani i veprimit (punës) 2023

-        U miratua rregullorja e punës e komisionit të sportit

-        U miratua plani financiar për vitin 2023

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]