LOJËRAT MESDHETARE ORAN 2022

Shteti Algjeri
Data e Lojërave 25 qershor - 05 korrik
2022

Lojërat Mesdhetare Oran 2022 do të mbahen në Algjeri prej 25 qershor – 5 korrik të vitit 2022.

Lojërat ishin paraparë të mbaheshin në verën e vitit 2021, por për shkak të shtyrjes së Lojërave Olimpike, Komiteti Ndërkombëtar i Lojërave Mesdhetare vendosi që edhe Lojërat Mesdhetare të shtyhen për një vit.

Lajme nga LOJËRAT MESDHETARE ORAN 2022

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]